Search
Close this search box.

26 mei 2019: Open Dag Recreatiegebied De Zandmeren Kerkdriel

Het Recreatiegebied De Zandmeren en haar ondernemers presenteren zich!

Op 26 mei biedt het Recreatiegebied De Zandmeren een bruisend aantal activiteiten om zich te presenteren en het seizoen 2019 goed in te zetten, een jaarlijks evenement met dit jaar een nieuw menu onder de paraplu van de één jaar bestaande Ondernemersvereniging De Zandmeren.

Een enthousiast en gedreven team onder leiding van Dirkje de Leeuw heeft een prachtig programma gemaakt, voor jongeren en ouderen, met hoogtepunten, activiteiten en evenementen die je op de flyer rechts kunt vinden.

Op deze dag zal ook de opening en naamgeving van de trekpont en het bijbehorende struin wandelpad plaatsvinden, mogelijk gemaakt en gerealiseerd door het Gemeente bestuur en de Gemeenteraad van Maasdriel. De trekpont biedt een nieuwe wandelroute in een lus langs het water. De omgeving van de trekpont en de inrichting van het wandelpad vormen voor de komende 12 maanden de tweede fase van het vernieuwing project, op te stellen met betrokken burgers en uit te voeren met de Gemeente en de ondernemers.

Een belangrijke stap ook naar de verdere ontwikkeling van ons Recreatiegebied waarin wij voor de toekomst ontspannen en sportief recreëren stimuleren en mogelijk willen maken. De Ondernemers in de Zandmeren en de Gemeente Maasdriel willen met geïnteresseerden en belanghebbenden toekomst plannen maken en uitvoeren.

Reserveer deze dag en kom het gebied en de evenementen in het prachtige landschap bezoeken!

Winkelwagen
Scroll naar boven