Search
Close this search box.

Aanbodmonitor Bommelerwaard

Het is een bewogen tijd en veel ondernemers staan voor grote uitdagingen. Stilstaan is geen optie. Dat geldt ook voor de periode na de coronacrisis. We moeten blijven ontwikkelen en de sector versterken. De plannen hiervoor waren er al bij de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel, maar de huidige tijd maakt deze meer urgent. Om de juiste richting te bepalen is kennis nodig. Kennis over de markt, kennis over de consument. Hiervoor werken de gemeenten samen met Bureau Toerisme Bommelerwaard. Er wordt gestart met een eerste meting van het aanbod, middels een aanbodmonitor. En daarbij is jouw hulp nodig!

AANBODMONITOR BOMMELERWAARD!
De gemeenten Maasdriel en Zaltbommel zetten in op het versterken van de vrijetijdseconomie in de Bommelerwaard. Naast streekgerichte marketingactiviteiten via Beleef Bommelerwaard, willen de gemeenten ook meer focus op het faciliteren van de juiste toeristisch recreatieve ontwikkelingen. Bij het versterken van de branche heb je inzicht nodig in het aanbod, de capaciteit en informatie over doelgroepen.

Help ons!
Een dezer dagen ontvangen ondernemers in de Bommelerwaard een enquête vanuit ‘De Afdeling Onderzoek’, het bureau dat in opdracht het onderzoek uitvoert. Jouw input is nodig om inzicht te geven in de totaalcapaciteit en doelgroepen.

Het onderzoek wordt gecoördineerd door Bureau Toerisme Bommelerwaard. Bureau Toerisme Bommelerwaard is onderdeel van Bureau Toerisme Rivierenland en samenwerkingspartner van streekmarketing Bommelerwaard.

Privacy gewaarborgd
Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Gevoelige individuele gegevens/antwoorden zullen niet aan derden worden verschaft en niet vermeld worden in de rapportage van het onderzoek. De rapportage is een weergave van de totalen en niet van individuele gegevens.

Vragen?
Heb je vragen over het onderzoek, dan kun je deze deze stellen aan Monica Wagenaar (De Afdeling Onderzoek) of neem contact op met Tomas Ooijevaar, gemeente Maasdriel en Zaltbommel.

Winkelwagen
Scroll naar boven