Search
Close this search box.

Al 85.000 exemplaren over de toonbank

Het magazine UIT IN DE REGIO is de afgelopen maanden al 85.000 keer over de toonbank gegaan. Het toeristisch magazine van Stichting Bureau Toerisme belicht verschillende interessante thema’s en activiteiten over de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. Drie streken in het waterrijke deel van de populaire vakantieprovincie Gelderland.

In maart zijn de eerste exemplaren van het magazine UIT IN DE REGIO uitgereden naar alle 29 toeristische informatieposten en Toeristische overstappunten (TOP) gevestigd bij voornamelijk ondernemers in het gebied. Door de grote aantallen bezoekers in de regio is het magazine, met een totaaloplage van 90.000 stuks, razendsnel verspreid onder inwoners en toeristen.

Buiten de regio is het magazine UIT IN DE REGIO ook verspreid in gebieden rondom het rivierengebied. In zowel Zuid-Hollandse regio’s als delen van de gemeenten Oss, ‘s-Hertogenbosch, Druten, Wijchen en Wijk bij Duurstede werden inwoners verrast met het 76 pagina dikke inspiratiemagazine op hun deurmat.

Inmiddels gaat Stichting Bureau Toerisme over tot een extra druk met nog eens minimaal 20.000 exemplaren om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen. Ook hiervan wordt een deel huis-aan-huis verspreid in geselecteerde postcodegebieden van aangrenzende regio’s. Op die manier bieden we doelgroepgericht extra inspiratie voor een dagje weg in de Betuwe, Bommelerwaard of het Land van Maas en Waal. Met deze verspreiding worden deelnemende bedrijven van Bureau Toerisme extra op hun wenken bediend.

In 2022 komt in het eerste kwartaal de nieuwe editie uit van UIT IN DE REGIO. De verspreiding van het magazine zal op veel deurmatten komen te vallen in verschillende gemeenten, zoals Oss, Wijk bij Duurstede, Gorinchem, Wijchen, Houten en natuurlijk in de Fruitdelta zelf. De inhoud van het magazine zal bredere gaan worden dan alleen bedrijven uit de Fruitdelta.

UIT IN DE REGIO is nu al het grootste interregionale toeristisch-recreatieve magazine in de omstreken.

Meld je dus als geïnteresseerde adverteerder nu al aan!

Winkelwagen
Scroll naar boven