apps

Maak kennis met onze apps...

Bureau Toerisme heeft verschillende apps ontwikkeld. Op deze pagina lees je daar meer over. Wist je dat we jou ook kunnen helpen met de ontwikkeling van een app? Heb je interesse of vragen? Neem contact met ons op via [email protected]

Bloesem en Fruitalert

In 2019 lanceerde het Bureau Toerisme al de bloesemalert, voor (potentiële) bezoekers die op de hoogte gehouden willen worden van de actuele stand van de bloesem. En met succes, in korte tijd schreven ruim 5.000 consumenten zich in voor de gratis service. Sinds  2020 is de Bloesemalert-app actief. Met bijna 100.000 gebruikers een zeer succesvolle app.

De Gouden Ham

De Gouden Ham in het Land van Maas en Waal is een indrukwekkend waterrecreatiegebied met tal van recreatievoorzieningen. Deze app is speciaal bedoeld voor recreanten die een bezoek brengen aan De Gouden Ham en omgeving. Restaurants, winkels, campings, recreatie, pontjes, evenementen, watersport, outdoor en verhuur, waterkwaliteit enz. Het is allemaal te vinden in deze app. Gemaakt in opdracht van de Gouden Ham ondernemers 

Betuws Best

Naast de website, is er ook een Betuws Best-app. Alle deelnemers aan het streekmerk ontvangen op deze manier een extra podium om hun producten of diensten verder onder de aandacht te brengen. Voor inwoners en toeristen is toegevoegde waarde gecreëerd in de vorm van leuke activiteiten en diverse extra’s. Alle winkels, restaurants en overnachtingslocaties zijn hierin te vinden.

Betuwe-app

In de Betuwe-app vind je alles wat de regio de Betuwe te bieden heeft! Mooie routes, adressen van heerlijke restaurants, gezellige B&B’s en fijne hotels. Daarnaast vind je in de app toeristische informatie en leuke weetjes.
Winkelwagen
Scroll naar boven