Search
Close this search box.

Betuws Best op de Landgoedfair

Van 16 t/m 20 augustus vindt de 27e editie van de Landgoedfair plaats bij Heerlijkheid Mariënwaerdt. Bureau Toerisme staat namens het streekmerk Betuws Best op de Landgoedfair om het merk te promoten. 

Deze vijf dagen tijdens de Landgoedfair willen we Betuws Best promoten onder het landelijke publiek dat de fair bezoekt. Samen met de ondernemers hebben we een leuk ‘proefpakket’ samengesteld met heerlijke streekproducten. In dit pakket zitten producten van: De Vitaminemuur, de Hoenderik, Bakkerij Bakker, Molen de Vrijheid, Heerlijkheid Mariënwaerdt, De Streekzaak en Tiels Fruit. Daarnaast bieden we ook producten aan van Betuws Wijndomein en Boomkwekerij de Batterijen. Door het proefpakket te verkopen willen we de bezoekers kennis laten maken met de heerlijke streekproducten van Betuws Best en de naamsbekendheid van het merk vergroten.

De Landgoedfair
Ontmoet inspirerende ondernemers, shop de allermooiste en unieke producten, bekijk spetterende demonstraties, volg workshops en leer meer over de historie van het landgoed. Tussendoor geniet je van (h)eerlijke gerechten en live-muziek bij één van de gezellige terrassen of foodtrucks. En met een grootser en leuker kinderprogramma dan ooit is de Landgoedfair hét evenement voor jong en oud(er). Meer informatie vind je op www.landgoedfair.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven