Search
Close this search box.

Betuws Best route populair in bloesemtijd! 

Het Betuws Best routeboekje is ongekend populair en wordt dagelijks via de webshop besteld. Alle landwinkels zijn gewoon geopend en biedt fietsers de mogelijkheid om tussendoor even bij te komen met een fruitsapje of een vers belegd broodje ‘to go’. Dat maakt deze route nu juist zo aantrekkelijk!

De streekroutes zijn voor vele natuurliefhebbers net even anders dan de routes die al bestaan en zorgt voor extra beleving tijdens een uitstapje in de fruittuin van Nederland! De beleving van de bezoeker wordt versterkt wanneer zij naast het aanschouwen van de bloesempracht ook nog eens kunnen genieten van producten van eigen bodem.

Tijdelijke actie

De kersen, peren en sommige pruimenbomen staan al mooi in bloei en trekt veel dagjesmensen. Daarom wordt ook tijdens de bloesemcampagne deze route extra onder de aandacht gebracht. Tijdelijk is gekozen voor een extra boost door de routes slechts tegen verzendkosten aan de consument aan te bieden! Help jij mee de actie verder te verspreiden onder jullie klanten?

De bloesemcampagne is onderdeel van de campagne ‘Gelderland levert je mooie streken’ en wordt mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland. De coördinatie en uitvoering ligt in handen van Bureau Toerisme. De campagne heeft een dit jaar tot nu toe al een bereik van 170.000 consumenten behaald.

Houd de mail in de gaten!

Voor de promotie van Betuws Best gaan we dit jaar ook een combinatie maken met campagnes in de kersentijd en de oogstmaanden. Ook zijn er vlaggen in voorbereiding voor nog meer zichtbaarheid. Binnenkort volgt meer informatie!

Winkelwagen
Scroll naar boven