Search
Close this search box.

Bierfestival zoekt bierbrouwers

Tijdens de Betuwse Oogstweek organiseren Stichting 4-Stromenland en Bureau Toerisme op 11 september 2022 tussen 17.00 en 19.30 uur het Bier Festival De Betuwe in het Kalverbos in Tiel. Daartoe nodigen zij alle lokale bierbrouwers uit de Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas en Waal uit om hun bieren te laten proeven aan de horecaondernemers als ook andere gasten uit de regio. 

Het Bier Festival De Betuwe is een meet & match tussen bierbrouwers en horecaondernemers op initiatief van stichting 4-Stromenland en stichting Bureau Toerisme.  

De afgelopen jaren heeft er een heuse bierrevolutie plaatsgevonden. Ook in de Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas en Waal. De (nieuwe) bierbrouwers zijn op zoek zijn naar (meer) afzet en zoeken contact met de horeca. De bierproeverij op 11 september gaat daarbij een handje helpen. Tijdens deze meet & match staan er op het bierfestival ook lokale foodtrucks. Voor horecaondernemers een mooie kans om tijdens dit evenement kennis te maken met de lokale bieren en smaken uit de streek. Tijdens dit bierfestival zijn ook relaties aanwezig van 4-Stromenland en Bureau Toerisme. 

Bierbouwers uit de streek kunnen zich aanmelden voor de bierproeverij via de website bierfestivaldebetuwe.nl. De horeca worden separaat uitgenodigd. Het Bier Festival De Betuwe is op 11 september uiteraard ook gratis toegankelijk voor andere bezoekers. 

Het Bier Festival De Betuwe is nog op zoek naar samenwerkingspartners die dit relatie-evenement willen ondersteunen. Zij kunnen zich bij een van de twee organisatoren melden. Organisatoren van het bierfestival zijn Tom van Oosterom van 4-Stromenland en Richard de Bruin van Stichting Bureau Toerisme. 

 

Bierbrouwers kunnen zich aanmelden via bierfestivaldebetuwe.nl 

Winkelwagen
Scroll naar boven