Search
Close this search box.

Bijeenkomst toeristische informatieposten: goed voorbereid van start!

Het toeristisch seizoen van 2023 gaat bijna van start en in aanloop hier naartoe heeft Bureau Toerisme op donderdag 2 maart een bijeenkomst voor alle toeristische informatieposten in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal georganiseerd. We waren te gast bij De Kaap in Zoelen: een prachtige en veelzijdige locatie midden in de Betuwe.

Tijdens de bijeenkomst presenteerde Bureau Toerisme de plannen en nieuwe producten voor het nieuwe seizoen en maakten medewerkers van de toeristische informatiepunten kennis met elkaar. De splinternieuwe editie van het Uit in de regio Magazine werd uitgereikt, de nieuwe Peddelroute over de Linge die dit voorjaar officieel geopend wordt is besproken en de campagnes waar we als Bureau Toerisme op inzetten zijn toegelicht.

Een groot deel van de ochtend stond in het teken van het delen van kennis. Want wie weet nu beter wat de behoefte van de gast is dan de toeristische informatiepunten in de regio? We zijn met elkaar in gesprek gegaan en hebben gesprekken met elkaar gevoerd aan de hand van verschillende thema’s:

  • Vragen van bezoekers
  • Kennis van medewerkers
  • Kwaliteit van materialen
  • Verspreiding van materialen

Het was ontzettend interessant om de kennis over deze thema’s en reacties met elkaar te delen. Fijn om te merken dat de reacties zo¬†positief zijn en dat de producten zo goed ontvangen worden. We hebben goede feedback en input meegekregen vanuit de aanwezigen waar we mee aan de slag kunnen.

Om de uniforme uitstraling en de herkenbaarheid van de informatieposten te verbeteren hebben alle toeristische informatieposten een nieuw emaille informatiebord voor aan de gevel meegekregen en een nieuwe streekvlag. Zo gaan we goed voorbereid het nieuwe seizoen in!

Na afloop hebben we een enthousiaste rondleiding gekregen over het veelzijdige terrein van De Kaap. Ontzettend leuk om op deze manier kennis te maken met elkaars locatie.

Onze vrijwilliger Tom zorgt er weer voor dat alle toeristische informatieposten vanaf volgende week voorzien zijn van een voorraad nieuw materiaal zodat de toeristische informatievoorziening ook dit seizoen weer optimaal van start kan! Bestellen kan alvast via onze webshop: www.bureautoerisme.nl/webshop. Heb je vragen? Neem contact met ons op via [email protected] of 088 6363 888.

Zie hieronder een impressie van de dag:

 

Winkelwagen
Scroll naar boven