Search
Close this search box.

Binnen 24 uur alle vouchers steunmaatregel weg

Zicht op nieuwe regelingen blijft

De budgetten voor de coronasteunmaatregelen van de provincie Gelderland waren binnen 24 uur al vergeven. Er komt wel een nieuw budget, maar dit wordt hoofdzakelijk gebruikt voor alle ondernemers die reeds een aanvraag voor de voucherregeling hebben gedaan en nog niet hebben gekregen.

De budgetten voor ondersteuningsmaatregelen zijn dan wel op, maar er blijven altijd andere mogelijkheden voor een kleine financiële ondersteuning. Soms heeft dat niets maken met de corona steunpakketten. Het is daarom aan te bevelen om met Bureau Toerisme Rivierenland in contact te komen en te blijven om op de hoogte te blijven van actuele mogelijkheden.

Bureau Toerisme Rivierenland helpt verder

Bureau Toerisme Rivierland (BTR) staat voor je klaar op het gebied van kennis en onderzoek, bijvoorbeeld door het uitvoeren van een doelgroepanalyse van je bedrijf. Of misschien heb je wel plannen voor nieuwe ontwikkeling. Bureau Toerisme geeft je het benodigde bedrijfsadvies. Wil je gebruik maken van de diensten van BTR of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op: [email protected] of 088 636 3888.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven