Search
Close this search box.

Branding en samenwerking

programma onderdeel
Opening toeristisch seizoen 2023

Even voorstellen

Oprichter en Vision Director bij BrandForceOne, Ellen Gackel: ‘Als kind uit een ondernemersnest is het kansen zien en pakken mij met de paplepel ingegoten. Dit maakt dat ik de resultaatgerichte drive van mijn klanten goed begrijp. Om ambities te realiseren is echter meer nodig. Het vraagt om het varen van een heldere strategische koers, het kunnen meenemen van mensen in waar jij naartoe wilt en het zodanig inrichten van je organisatie dat deze daar autonoom en met plezier aan kan bijdragen. Vanuit mijn kennis en ervaring op het gebied van strategie, marketing, communicatie en organisatie help ik leiders hierbij, en wil ik bedrijven en de mensen die er werken empoweren om hun potentieel te manifesteren en hun ambities waar te maken.’ 

BrandForceOne begeleidt bedrijven bij hun transformatie tot zelfbewuste marktleider. Het creëren van een heldere strategie, een inspirerende merkidentiteit, een geoliede marketingmachine en een zelfbewuste organisatie vormen speerpunten in de aanpak.

Winkelwagen
Scroll naar boven