Search
Close this search box.

Bureau Toerisme: nieuwe naam

Met ingang van 1 april 2021 is de nieuwe statutaire naam van Stichting Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland: Stichting Bureau ToerismeMet deze nieuwe naam willen we als organisatie benadrukken dat we er niet alleen zijn voor consumenten en ondernemers in Rivierenland, maar voor alle streken.
 
We merken dat steeds meer gemeenten en ondernemers interregionale samenwerkingen opzoeken. De samenwerkingen tussen verschillende regio’s op het gebied van toerisme en recreatie wil Bureau Toerisme graag bevorderen. Met de nieuwe naam draagt Bureau Toerisme uit dat de organisatie grenzeloos werkt en niet (meer) alleen binnen het Rivierenland actief is. 

Bureau Toerisme: voor wie?

In de eerste plaats is Bureau Toerisme er voor alle partners die zich in de afgelopen 17 jaar hebben aangesloten en voor de 8 gemeenten waar al die tijd al succesvol mee wordt samengewerkt. De nieuwe naam benadrukt dat ook ondernemers en gemeenten buiten Rivierenland gebruik kunnen maken van de jarenlange opgebouwde kennis en expertise van Bureau Toerisme.
 
Richard de Bruin, directeur-bestuurder Bureau Toerisme legt uit: “We blijven doen wat we altijd al deden: je kunt nog steeds bij ons terecht voor kennis en informatie over de vrijetijdssector, (product)ontwikkeling en (regio)marketing. Onze zorgvuldig opgebouwde relaties koesteren we en daarnaast zijn we er ook voor ondernemers en gemeenten buiten Rivierenland.” 

Natuurlijk verandert er aan onze consumentgerichte websites en apps niets.
 
De overkoepelende naam is Bureau Toerismemaar voor meer herkenbaarheid in de verschillende streken werkt Bureau Toerisme bijvoorbeeld onder de namen:

  • Bureau Toerisme Land van Maas en Waal
  • Bureau Toerisme Bommelerwaard
  • Bureau Toerisme Betuwe
Winkelwagen
Scroll naar boven