Inspiratiereis - Bezoek aan de Champagnestreek

Een Unieke Driedaagse Ervaring

6 - 8 juni 2024

Dé champagnestreek

Stichting BUREAU TOERISME organiseert een unieke driedaagse reis naar de betoverende Champagnestreek. Deze ervaring is speciaal ontworpen voor hotels, restaurants, wijngaarden, overheden en iedereen die actief is in de recreatie- en toerismesector!

Er is haast geen enkel regiomerk zo wereldwijd bekend als “Champagne”. Deze Franse bruisende wijn heeft een plaats veroverd in het mondiale bewustzijn dat ver buiten de grenzen van zijn oorsprongsgebied reikt. Van exclusieve champagnebars in metropolen zoals Tokio en New York tot de alomtegenwoordige fles die wordt ontkurkt bij iedere mijlpaal of viering; champagne is synoniem geworden met luxe, prestatie en pure levensvreugde.

Het unieke karakter van champagne heeft een universele aantrekkingskracht, waardoor het niet alleen een drank is, maar een wereldwijd fenomeen. Bij speciale gelegenheden over de hele wereld, van huwelijken en jubilea tot succesvolle zakelijke transacties, is het openen van een fles champagne vaak het hoogtepunt dat het moment van vreugde en succes symboliseert.

De Champagnestreek, de geboorteplaats van deze illustere wijn, is doordrenkt met de rijke historie en verfijnde kunst van het champagne maken. Het bezoeken van deze regio biedt een diepgaand inzicht in de complexe processen, het erfgoed en de mensen achter dit wereldberoemde merk.

Daarom is onze inspiratiereis naar de Champagnestreek niet zomaar een reis, maar een diepe duik in de wereld van een icoon dat overal ter wereld wordt bewonderd en gevierd. Mis de kans niet om deel uit te maken van deze unieke ervaring.

Highlights

🌿 Routes in de Wijngaard: Ontdek de wijngaarden met een speciaal uitgezette route.

🏰 Privédomein van Fort Chabrol: Ervaar de geschiedenis op dit exclusieve domein.

🕳 Krijtkeldertour: Duik onder de grond om te zien waar de magie van champagne begint.

🍾 Moët Grand Vintage Proeverij: Geniet van de finesse van Moët’s Grand Vintage-champagnes.

Wat heeft deze reis te bieden?

 • Een intieme blik bij een van de meest prestigieuze champagnehuizen.
 • Ontdek gethematiseerde overnachtingsmogelijkheden.
 • Ga in gesprek met de destinatieorganisatie van de Champagnestreek.
 • Verken de charmante stad Reims.

Voor wie is deze inspiratiereis bedoeld?

Deze unieke inspiratiereis naar de Champagnestreek is speciaal ontworpen voor ondernemers actief in de sectoren recreatie en toerisme. Of u nu een hotelier bent, eigenaar van een bed & breakfast, restauranthouder of streekproducent, deze reis biedt een schat aan waardevolle ervaringen en inzichten.

Doelgroep:
Hoteliers: Ontdek nieuwe trends en ideeën voor uw eigen etablissement.
Eigenaren van Bed & Breakfasts: Leer van best practices in de branche.
Restauranthouders: Doe inspiratie op voor unieke food- en beverageconcepten.
Streekproducenten: Vergelijk uw producten en diensten met die van de wereldberoemde Champagnestreek.

Daarnaast is de reis ook uitermate geschikt voor overheden, zoals provinciale en gemeentelijke vertegenwoordigers, die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van toerisme en recreatie in hun regio.

Locatie is geen barrière
Hoewel de focus van de reis ligt op het delen van kennis en het bieden van inspiratie, is deze niet beperkt tot ondernemers en overheden uit specifieke regio’s zoals Rivierenland of Gelderland. Waar u ook vandaan komt, u bent van harte welkom om deel te nemen aan deze boeiende en informatieve reis.

Dus als u op zoek bent naar een uitzonderlijke manier om uw bedrijf of organisatie naar een hoger niveau te tillen, mag u deze kans niet missen. Reserveer nu uw plek en kom terug met vernieuwde energie, kennis en connecties.

#Inspiratiereis #Champagnestreek #VoorWie #Ondernemers #Overheden

Waarom zou u deelnemen?

 • Netwerkmogelijkheden: Maak contact met professionals uit uw sector.
 • Inspiratie en Vernieuwing: Haal nieuwe ideeën op voor uw eigen onderneming.
 • Kennisverrijking: Verkrijg inzichten van experts in het veld.
 • Culturele en Zintuiglijke Beleving: Ervaar de Champagnestreek in al zijn glorie.

Deelname

De deelname aan deze inspirerende driedaagse reis naar de Champagnestreek bedraagt €1.250 per persoon exclusief BTW. Dit bedrag omvat:
 • Verblijf: Twee overnachtingen op basis van een 1-persoonskamer, inclusief ontbijt.
 • Maaltijden: Twee lunches en twee diners zijn inbegrepen.
 • Vervoer: Vervoer met een luxe touringcar.
 • Toegang: Toegang tot alle geplande attracties en activiteiten.
 • Reisleiding: Professionele begeleiding gedurende de reis voor een naadloze ervaring.
 • Excursies: Deelname aan diverse excursies, zoals de krijtkeldertour en routes in de wijngaard.
Belangrijke Opmerking: Reis- en annuleringsverzekering zijn voor eigen rekening en zijn niet inbegrepen in de prijs. Wij raden u sterk aan een geschikte verzekering af te sluiten voordat u aan deze reis deelneemt. Het programma is onder voorbehoud van wijzingen. Restitutie is niet mogelijk. Dit is een uitgelezen kans om uzelf onder te dompelen in de rijke cultuur en geschiedenis van de Champagnestreek, terwijl u waardevolle zakelijke inzichten en connecties opdoet. Reserveer nu uw plek, want de ruimte is beperkt en de vraag is hoog.

#Champagne #Wereldmerk #Inspiratiereis #Champagnestreek #UniverseleBekendheid

Winkelwagen
Scroll naar boven