Search
Close this search box.

Corona-proof! Driving & dining

Maas en Waalse horeca slaat creatief de handen ineen

De horeca is een van de sectoren die hard getroffen wordt door de noodzakelijk maatregelen in deze coronacrisis. Vijf Maas en Waalse ondernemers zochten elkaar op om juist door samenwerking en creativiteit te zoeken naar kansen.

“We kunnen bij de pakken neer gaan zitten, maar daar schieten we niets mee op”, vertelt Joep van Gruijthuijsen van Moeke Mooren en Restaurant De Korenmolen. Hij is samen met zijn team initiatiefnemer van ‘Driving & dining’. “Een medewerkster van ons kwam met het idee om iets ludieks te doen en creativiteit te tonen in deze lastige periode. Na een middag brainstormen kwamen we op dit idee.”

Driving & dining vindt voor het eerst op 31 oktober plaats. Het is in feite een 6-gangen diner dat je beleeft vanuit je eigen auto. De zes restaurants liggen aaneengesloten op een leuke route door het Land van Maas en Waal. Bij iedere locatie krijg je een gang van het menu geserveerd voor in de auto. “We hebben gerechten voor volwassenen én voor kinderen. Je kan er dus gemakkelijk een gezinsuitje van maken”, licht Manon van Gruijthuijsen toe.

Samen met partners wordt gezorgd voor de promotie van het arrangement. “Bureau Toerisme Land van Maas en Waal helpt ons met de zichtbaarheid op Landvanmaasenwaal.nl, extra social media-aandacht en de verspreiding van persberichten. Het is fijn dat die ondersteuning er is!”

Het driving & dining arrangement is vanaf 21 oktober te reserveren via www.moekemooren.com. Een mooie gelegenheid voor een avondje verwennerij voor jezelf en een hart onder de riem van de horeca!

Winkelwagen
Scroll naar boven