Search
Close this search box.

De keuken is open! Kleine landelijke hotels bieden perspectief.

Overnachtingslocaties in Rivierenland maken nog de meeste kans op overnachtingen van toeristen die er graag nog een nachtje op uit willen. Bed & Breakfasts daarentegen zien het aantal boekingen sterker teruglopen, mede omdat zij niet beschikken over een restaurant. Dit blijkt uit een korte rondgang bij de hotels in de regio door Bureau Toerisme Rivierenland.

Landelijk is de tendens te zien dat het aantal boekingen met de nieuwe maatregelen terugloopt. Bed & Breakfast Nederland ziet dat de annuleringen oplopen sinds de recente maatregelen. Voor de kleine hotels biedt het wellicht nog wel een extra kans. Daarom start Bureau Toerisme Rivierenland een campagne om met name de kansrijke streekhotels in de spotlight te zetten. Het hebben van een eigen restaurant geeft de hotels de mogelijkheid om mensen aan te trekken. De omgeving biedt veel rust en ruimte voor een prachtige herfstwandeling en in de restaurants van de hotels kunnen ze genieten van heerlijke herfstgerechten. Zo kunnen kleine hotels gasten een veilig verblijf bieden.

Ondernemers in Rivierenland zijn sowieso erg creatief. Zo hebben de Maas en Waalse horeca de handen creatief ineengeslagen. Vijf Maas en Waalse ondernemers lanceerden het coronaproof arrangement ‘Driving & Dining’, een 6 gangendiner dat je beleeft vanuit je eigen auto. Een eerste editie op 31 oktober bleek zeer succesvol. Een volgend editie is reeds gepland op 14 november. Voor informatie en reserveren ga je naar landvanmaasenwaal.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven