Search
Close this search box.

De Stapelbakker verbouwt

De verbouwing in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is in volle gang. Al enige jaren is het daar in de weekenden zo druk, dat gasten lang op een tafeltje moeten wachten. Met een uitgebreide kaart die uit veel meer dan pannenkoeken alleen bestaat, was het ook woekeren met de ruimte in de keuken.

De serre wordt vergroot tot een mooie wintertuin van glas en er komt een open keuken. Op een groot nieuw terras kunnen pappa en mamma lekker natafelen met zicht op de kinderen die zich vermaken op het springkussen en de nieuwe speelelementen. Na de verbouwing, die naar verwachting half mei klaar is,  biedt de Stapelbakker aan ongeveer 120 gasten extra plaats.

Tijdens de verbouwing blijft de Stapelbakker open. U kunt dus gewoon genieten van heerlijke broodjes, pannenkoeken en salades! Wanneer de werkzaamheden te luidruchtig zijn, verplaatsen we de lunch (met een iets kleinere kaart) naar Brasserie Marie. En mocht de Stapelbakker dicht zijn tijdens het diner, dan kunt u ook terecht in Brasserie Marie, met naast de gewone kaart van Marie het dagmenu van de Stapelbakker.

Als de verbouwing klaar is, moet u zeker een keertje komen kijken. Behalve de nieuwe wintertuin vindt u straks ook een nieuwe fietsenstalling én invalideparkeerplaatsen bij de entree. Ook kunt u de wintertuin apart huren voor uw bijeenkomst of feest (zowel zakelijk als privé).

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed van 900 hectare in de Betuwe. Naast Pannenkoekenhuis De Stapelbakker en Brasserie Marie zijn er locaties voor zakelijke bijeenkomsten, kookworkshops, bruiloften en (grote) partijen. Ook produceert Heerlijkheid Mariënwaerdt een eigen serie landgoedproducten, die behalve in de Landgoedwinkel worden verkocht aan ruim 300 winkels in binnen- en buitenland. Bijna honderdduizend gasten per jaar krijgen een gastvrij onthaal dankzij meer dan honderd enthousiaste medewerkers.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis de Stapelbakker en Heerlijkheid Mariënwaerdt vindt u op Stapelbakker.nl en Marienwaerdt.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven