Search
Close this search box.

Druten nu ook zichtbaar op Landvanmaasenwaal.nl

In het voorjaar van 2020 heeft de gemeente West Maas en Waal samen met ondernemers de website Landvanmaasenwaal.nl gelanceerd. Het doel van deze website is om consumenten een zo compleet mogelijk beeld te geven van de recreatieve mogelijkheden in het Land van Maas en Waal. In de nazomer van 2020 heeft ook de gemeente Druten zich hierbij aangesloten.

De gemeente Druten geeft hiermee alle recreatieve ondernemers de kans om zich op een centrale plek online te profileren. De kosten voor de uitgebreide publicatie wordt door de gemeente betaald. Deze uitbreiding op Landvanmaasenwaal.nl draagt bij aan het verstrekken van een totaaloverzicht aan recreatieve mogelijkheden aan de consument én versterkt de verbinding tussen activiteiten over de gemeentegrenzen heen.

Inmiddels zijn er nieuwe pagina’s ter promotie van de gemeente Druten toegevoegd. Heeft u als ondernemer nog geen gebruik gemaakt van het aanbod van een gratis profiel? Dan kan dat alsnog! Het platform Landvanmaasenwaal.nl wordt onderhouden door Bureau Toerisme Land van Maas en Waal.

Meld je aan
Ben je een ondernemer in het Land van Maas en Waal en heb je interesse om deel te nemen? Meld je aan door een mail te sturen naar [email protected]. Land van Maas en Waal is ook onderdeel van het nieuwe Rivierenland magazine 2021. Meer informatie over het magazine vind je op onze website of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven