Search
Close this search box.

Een unieke driedaagse inspiratiereis naar de UNESCO Champagnestreek

Stichting BUREAU TOERISME organiseert een unieke driedaagse inspiratiereis naar de UNESCO Champagnestreek
Voor professionals in de recreatie- en toerismesector: ontdek de wereld achter het icoon van luxe.

Stichting BUREAU TOERISME nodigt professionals uit de recreatie- en toerismesector uit voor een exclusieve driedaagse reis naar de betoverende UNESCO Champagnestreek. Deze unieke ervaring is speciaal ontworpen voor hotels, restaurants, wijngaarden, overheden en iedereen die actief is in de recreatie- en toerismesector.

Champagne: Meer dan een drank, een wereldwijd fenomeen
Er is nauwelijks een merknaam ter wereld die zo bekend is als “Champagne”. Deze Franse bruisende wijn heeft een plaats in het mondiale bewustzijn veroverd die ver buiten de grenzen van zijn oorsprongsgebied reikt. Champagne is inmiddels synoniem geworden met luxe, prestatie en pure levensvreugde.

Bij speciale gelegenheden over de hele wereld, van huwelijken en jubilea tot succesvolle zakelijke transacties, is het openen van een fles champagne vaak het hoogtepunt dat het moment van vreugde en succes symboliseert.

Samenwerking met lokale partners
De driedaagse netwerk en inspiratiereis wordt mede georganiseerd in samenwerking met lokale partners in de Champagnestreek. Deelnemers krijgen een unieke kans om de streek te verkennen, te netwerken met lokale experts en nieuwe inzichten te verwerven die ze in hun eigen bedrijf kunnen toepassen.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en dit is een kans die u niet wilt missen!

 


Over Stichting BUREAU TOERISME

Stichting BUREAU TOERISME is een onafhankelijke toonaangevende organisatie die zich inzet voor de bevordering van toerisme en recreatie. Met een breed scala aan initiatieven en samenwerkingen biedt de stichting een platform voor professionals om kennis te delen, te netwerken en de toeristische sector naar een hoger niveau te tillen om zo het gebied Gelderse Rivierenland verder te ontwikkelen.

MEDIAPARTNERS

Winkelwagen
Scroll naar boven