Search
Close this search box.

Eerste bijeenkomst ‘De Betuwse Wijnroute’

Betuwse wijnen behoren tot de beste wijnen van de lage landen. Om die reden neemt het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland het initiatief om een thematische wijnroute te ontwikkelen: De Betuwse Wijnroute.

Op maandag 17 december j.l. organiseerde RBT Rivierenland een eerste bijeenkomst bij het Betuws Wijndomein om samen met ondernemers verder te spreken over dit initiatief. Maar liefst 20 geïnteresseerde ondernemers uit de Betuwe hebben de bijeenkomst bijgewoond. De avond was met recht een succes te noemen!

Doel van deze bijeenkomst was om samen antwoord te krijgen op vragen als: Hoe kunnen we samen met onder andere wijngaardeniers, accommodaties en restaurants deze route verder uitdenken? Hoe gaan we gezamenlijk meer bekendheid genereren voor het streekproduct wijn? Hoe zetten we de Betuwe als wijnstreek beter op de kaart?

Binnenkort verschijnt er een concept naar aanleiding van alle input die deze avond is opgehaald. RBT Rivierenland zal dit concept  verder gaan vormgeven. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Houd dan onze website in de gaten of stuur ons een bericht via [email protected].

Winkelwagen
Scroll naar boven