Search
Close this search box.

Fotogenieke toevoeging voor Land van Maas en Waal

Als symbool voor de meerjarige samenwerking rondom de streekmarketing in het Land van Maas en Waal, toonden wethouders Willy Brink van gemeente Druten en René Cruijsen van gemeente West Maas en Waal de minivariant van #LANDVANMAASENWAAL aan de aanwezigen van de Opening Toeristisch Seizoen 2022, het jaarlijkse netwerkevenement van Stichting Bureau Toerisme.

Van deze mini-letters zijn namelijk zeer grote exemplaren in de maak. Voor de zomer worden de megaletters op een nog nader te bepalen plek geplaatst en zal deze voor veel bezoekers een reden zijn om een (vakantie)kiekje te schieten.

De letters zijn onderdeel van de streekgerichte marketingaanpak van Stichting Bureau Toerisme en worden mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.

Eerder maakte Bureau Toerisme al megaletters voor de Betuwe en ook voor de Bommelerwaard zijn de letters in de maak. Uniek voor alle drie de streken is dat de letters te verplaatsen zijn, zodat ze voor ieder evenement als eyecatcher ingezet kunnen worden.

Winkelwagen
Scroll naar boven