Search
Close this search box.

Gastheer/Gastvrouw zijn bij Molen de Zwaluw

De eeuwenoude molen met zijn bijbehorende sfeervolle zalen en terrassen vormt een trekpleister voor mensen uit de wijde regio, die op zoek zijn naar een moment van ontspanning en culinair genieten. Wij zoeken enthousiaste collega’s, die ons team komen versterken. Dit team zorgt ervoor dat gasten zich thuis voelen en dat het ze aan niets ontbreekt. Daarvoor heb je op de eerste plaats nodig: toewijding en ambitie.

GASTHEER / GASTVROUW

PARTTIME, M/V (12-16 UUR PER WEEK)

Binnen deze functie draag je, samen met je collega’s, zorg voor de gang van zaken in het restaurant. Jij bent er verantwoordelijk voor dat alles volgens afspraak verloopt, stuurt medewerkers duidelijk en meewerkend aan en zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen. Je bent flexibel inzetbaar, met name de avonden in het a la carte restaurant of bij bruiloften en partijen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ben je een aanpakker, gastvriendelijk en heb je zin in een leuke baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FUNCTIE-EISEN

• Flexibel en goede mentaliteit
• Ervaring in de horeca is een pré
• Verantwoordelijkheidsgevoel
• Enthousiast en stressbestendig
• Oog voor service en gastgerichtheid
• Oplossingsgericht en commercieel

ZIN IN EEN LEUKE UITDAGING?

Denk jij dat jij de uitgelezen persoon bent om ons team te komen versterken? Stuur je sollicitatie voorzien van CV dan snel naar [email protected]. Heb je vragen of wil je meer informatie over bovenstaande vacatures? Neem dan contact op met Wim Stam, tel. 06 5264 2536.

Winkelwagen
Scroll naar boven