Search
Close this search box.

Golftoernooi KLM Open strijkt neer in Rivierenland

Van 13 tot en met 16 september 2018 wordt de 99e editie van het KLM Open gespeeld in Rivierenland. Voor het derde jaar op rij op Golfbaan The Dutch in Spijk in de gemeente Lingewaal. Naast het officiële toernooi met de beste spelers van de European Tour, is er nog veel meer te beleven op het KLM Open. 

Het toernooi is ook een mooie kans om de regio Rivierenland extra op de kaart te zetten. De gezamenlijke promotiestand op de KLM Open Expo van de gemeenten Leerdam, Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal en de Regio Rivierenland laat zien wat er allemaal te beleven is voor bezoekers in de omgeving. Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland ondersteund hierin door het beschikbaar stellen van promotiemateriaal. De KLM Open Expo is de grootste golfbeurs van Nederland en grenst aan de golfbaan.

Naast het beschikbaar stellen van promotiemateriaal, ondersteunt RBT Rivierenland KLM Open ook in de communicatie door berichten te verspreiden via Rivierenland.nl en op de consumentgerichte social media-kanalen. Daarnaast ondersteunen we ook op logistiek gebied door de Rivierenland-bus beschikbaar te stellen.

Meer weten over KLM Open? Lees hier het persbericht van de gemeente Lingewaal.

Winkelwagen
Scroll naar boven