Search
Close this search box.

Gratis online herfstmagazine over de Betuwe

Met o.a. recepten met Betuwse streekproducten en mooie wandelingen met tips voor onderweg  

Bureau Toerisme Betuwe heeft voor wandelaars, fietsers en fijnproevers een gratis online herfstmagazine samengesteld. Want de Betuwe? Dat moet je zien, voelen en proeven. Download het gratis herfstmagazine op www.welkomindebetuwe.nl.  

Verrassende wandelingen 

In het gratis online magazine lees je meer over heerlijke wandelingen, een streekproducten fietsroute en lekkere streekproductenBijvoorbeeld met een bijzondere, poëtische en historische wandeling door Buren. Langs 100 gedichten over het dagelijks leven tijdens de eerste 100 corona-dagen. Geschreven door dichter Fred Eggink. Lekker struinen dwars door de rijke historie van Buren. Laat je verrassen door hoop, humor en de bizarre realiteit. Een andere wandeling is over het Klompenpad Batouwepad door het mooie buitengebied van Lienden. Hier wandel je langs oeverwallen, oude stroombeddingen en dijken in het prachtige buitengebied van de gemeenten Buren en Neder-Betuwe. Schoenen aan, rugzak op en gaan!  

Proef de Betuwe 

Ook vind je in het online magazine heerlijke recepten gemaakt met Betuws Best streekproducten en staan er bij de wandelingen tips voor horeca onderweg. Wat hoort er nu meer bij de herfst dan verse zelfgebakken Betuwse herfstappeltaart? Zeker als de frisse smaak van Betuwse appels wordt aangevuld met die van walnoten en beukennootjes.  

Daarnaast geven we een voorproefje van Betuwe Grand Cru. Betuwe Grand Cru vertelt het verhaal van de Betuwse Wijnen. Want de Betuwe is dé wijnregio van de Lage Landen. Hier draait alles om pure gastvrijheid en persoonlijke aandacht van een hoog niveau. Kortom: genieten, beleven en ontmoeten. 

Ga naar www.welkomindebetuwe.nl, download het online magazine eervaar de herfstkleuren in 6 unieke wandelingen, recepten en tips uit de BetuweWelkom in de Betuwe. Hier voelt iedereen zich thuis! 

Winkelwagen
Scroll naar boven