Search
Close this search box.

Promotie 2021: heb jij je al aangemeld?

In de eerdere berichten kon je al lezen over onze nieuwe aanpak voor promotie van de toeristisch recreatieve sector van Rivierenland in 2021. Voor een basisbijdrage van € 60,- word je al opgenomen in de promotie van het nieuwe seizoen. Het enige dat je hiervoor moet doen is aanmelden! Maar er is meer!

Met een basisbijdrage ben je direct zichtbaar op je eigen streekwebsite, ondersteun je streekpromotie, krijg je toegang tot een groot toeristisch recreatief netwerk, webinars, kennisfactsheets en informatie over onderzoeken én kun je gebruikmaken van de ondersteuning en speciale kortingsacties voor seizoen 2021.

Nieuw jaar, nieuw magazine!

We starten de promotie van 2021 met een nieuw magazine dat we gaan inzetten voor landelijke promotie. Aan de hand van thema’s schrijft ons redactieteam verhalen waar zoveel mogelijk locaties en activiteiten aan worden gekoppeld. We kunnen bij een basisaanmelding geen garantie geven dat jouw locatie ook daadwerkelijk wordt opgenomen. De redactie bepaalt de inhoud van de artikelen.

Maar er is meer…!
Wil je gegarandeerd zijn van publicatie in het magazine en online? Maak dan gebruik van onze aantrekkelijke tarieven voor adverteren.

Online zichtbaarheid is essentieel voor goede promotie. Maak gebruik van onze online mogelijkheden en deel in ons bereik. Met je deelname verbeter je je online vindbaarheid en ondersteun je de streek door te laten zien wat er allemaal te beleven is.

Een basisbijdrage is verplicht om gebruik te kunnen maken van de online mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze overzichtelijke tarievensheet hier.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een berichtje naar [email protected] en meld je aan!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven