Search
Close this search box.
jeroen van noort

Een tijd van komen en gaan

Vertrek Jeroen van Noort

Na bijna 14 jaar bij RBT Rivierenland, zal onze projectmanager Jeroen van Noort binnenkort een nieuwe weg inslaan. Vanaf januari 2018 zal hij de overstap maken naar provincie Utrecht als kwartiermaker/manager van het nieuwe Routebureau Utrecht.

De afgelopen jaren heeft Jeroen met toewijding gewerkt aan talloze mooie projecten, activiteiten en campagnes die we uitvoerden t.b.v. de ontwikkeling van de vrijetijdssector in Rivierenland. Sinds de oprichting van de Stichting Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland in 2004, heeft Jeroen bijgedragen om de organisatie te brengen naar de betrouwbare en professionele ‘vrijetijdspartner’ van vandaag, met kennis, ontwikkeling, informatiemanagement en regiomarketing.

We danken Jeroen voor zijn enthousiaste inzet de afgelopen 14 jaar.

Nieuwe gezichten

Gelukkig hebben we een goede opvolging gevonden. Vanaf januari zal Cis van Beers het spreekwoordelijke stokje overnemen. Cis heeft jarenlange ervaring in marketing en communicatie en is bekend met de vrijetijdssector in Gelderland. Samen met projectmanagers Caroline en Zita zijn de projecten hiermee in goede handen.

Ook krijgt onze redactie er een nieuw gezicht bij: Laura Ratering. Vanaf januari zal zij Denise ondersteunen bij het voeren van de webredactie over onze websites en social media.

Afscheidsborrel

Op vrijdag 15 december organiseren we een afscheidsborrel voor Jeroen. Deze zal plaatsvinden bij Restaurant ’t Veerhuis Opheusden van 15.00- 17.00 uur. Relaties van Jeroen en RBT Rivierenland zijn van harte welkom.

Winkelwagen
Scroll naar boven