Search
Close this search box.

Kersencampagne 2022: beleef het kersengevoel

Het is kersentijd! Het mooie weer van de afgelopen tijd heeft er voor gezorgd dat de ontwikkeling van de kersen ontzettend snel is gegaan. Zo snel, dat de eerste kersen (nog wel uit de kas) nu al te koop zijn! Een mooi moment voor ons om te starten met de kersencampagne. Want wij willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen informeren over waar je kersen koopt, proeft en plukt en wat mooie kersenroutes zijn. 

Online campagne

Op Uitinderegio.nl is een speciale kersencampagnepagina ingericht met routes, weetjes en tips. Daarnaast zijn er diverse pagina’s ontwikkeld specifiek gericht op verschillende leefstijlen: de stijlzoeker, inzichtzoeker, avontuurzoeker en harmoniezoeker.

Video

Ter promotie van de kersenperiode is er een video gemaakt welke we gebruiken in de online campagnes. Er is een 30 sec. en een 60 sec. variant ontwikkeld.

Social media

Ondersteunend aan de campagne is een social mediacampagne ingericht. We werken ook hierbij met de verschillende doelgroepen als uitgangspunt. Er zijn diverse visuals ontwikkeld welke ingezet worden via de social mediakanalen. Vanuit deze advertenties linken we naar de website en stimuleren we het downloaden van de Bloesem- en Fruitalert-app.

Snelwegreclame

Binnen de kersencampagne is extra aandacht voor een streekgerichte aanpak. De drie streken binnen Rivierenland de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal worden individueel uitgelicht langs de snelwegen richting de streek. In week 24 en week 25 zijn deze visuals te zien.

Advertentie Reformatorisch Magazine

Op zaterdag 4 juni verschijnt het Reformatorisch Magazine met daarin een advertentie ter promotie van de kersentijd. Het bereik van dit magazine is 220.400 unieke lezers. Bekijk de advertentie alvast hier:

Ondersteunend aan de advertentie in het magazine verschijnt op de website www.rd.nl een banner met link naar de online kersenpagina.

Kersenspecial in Landidee

In editie 5 van Landidee is een kersenspecial uitgelicht met tips en routes. Heb je hem nog niet gezien? Bekijk de uiting hier:

Haak ook aan!
Ben je ondernemer en heb jij een activiteit wat past bij deze campagne? Lever jouw activiteiten aan via [email protected].

De kersencampagne wordt gecoördineerd door Bureau Toerisme en mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland. Gelderland levert je mooie streken.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven