Search
Close this search box.

Klankbordgroep Land van Maas en Waal aan de slag 

Als het aan de kersverse klankbordgroep ligt, kan je als bezoeker en inwoner niet meer ontkomen aan de streeknaam Land van Maas en Waal. Vanuit deze toeristische werkgroep wordt deze zomer ingezet op zichtbaarheid van het merk en de website. Bestel je straks een biertje op het terras, dan hoort daar een Maas en Waals viltje onder met promotie voor de website Landvanmaasenwaal.nl.

De gemeente West Maas en Waal en de gemeente Druten zijn recent een meerjarige samenwerking aangegaan voor de streekmarketing van het Land van Maas en Waal. Inmiddels is de klankbordgroep samen met coördinator Bureau Toerisme aan de slag gegaan. De klankbordgroep kent een brede vertegenwoordiging aan ondernemers/organisaties op het gebied van cultuur, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, retail en horeca.

“Het is een lang gekoesterde wens om samen met ondernemers vanuit meerdere gemeenten het Land van Maas en Waal te promoten.”, aldus Rob Ansen, eigenaar van Buitengoed Ruysbos. “Ik nodig dan ook ondernemers en inwoners uit om als ambassadeur van de eigen streek dit prachtige merk uit te dragen. Het zou fantastisch zijn als we in de zomer op veel plekken de nieuwe Land van Maas en Waal vlag zien wapperen.”

 

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven