Search
Close this search box.
KLM Open Spijk

Samenwerkende gemeenten zetten regio op de kaart tijdens KLM Open 2017 in Spijk

Over drie weken gaat het KLM Open van start bij golfbaan The Dutch in Spijk. Dit jaar zijn Regio Rivierenland, gemeenten Leerdam, Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal vertegenwoordigd op het KLM Open met een gezamenlijke promotiestand Recreatie & Toerisme op de KLM Open Expo. De KLM Open Expo is de grootste golfbeurs van Nederland en grenst aan de golfbaan. Deze Expo vindt gelijktijdig met het golftoernooi plaats, van 14 tot en met 17 september 2017. De stand biedt de kans om te laten zien hoe mooi de regio is en wat er allemaal te beleven valt voor de bezoekers in de omgeving.

Vorig jaar werd het KLM Open voor het eerst in Spijk, gemeente Lingewaal, gehouden. Het KLM Open behoort tot een van de grootste jaarlijkse sportevenementen van Nederland. Onderzoek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), dat in opdracht van de gemeente Lingewaal is uitgevoerd, toont aan dat het KLM Open 2016 goed was voor de waardering van de regio en een grote economische impact heeft op de sector recreatie en toerisme. Van de 38.000 bezoekers was ruim de helft zeer positief over de regio en ruim één derde van de bezoekers heeft de intentie om de regio opnieuw te bezoeken voor vrijetijdsdoeleinden.

KLM Open Spijk

Promotiestand met informatie voor toeristen over de regio

Om zo goed mogelijk in te spelen op de behoefte van deze doelgroep en de regio extra op de kaart te zetten, slaan de gemeenten Leerdam, Geldermalsen, Neerijnen, Lingewaal en de Regio Rivierenland de handen ineen. Zij investeren samen in de realisatie van een promotiestand Recreatie & Toerisme op de KLM Open Expo. Met ondersteuning van het Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland en een aantal lokale ondernemers en vrijwilligers. De stand toont de highlights uit het gebied en de recreatiemogelijkheden aan de bezoekers van het golfevenement. Zoals forten, kastelen, de Nieuwe Hollandse Waterlinie, rivieren, glas en fruit. Naast het verkrijgen van toeristische informatie, kunnen de bezoekers bij de promotiestand ook terecht voor het kopen van streekproducten.

Kom een kijkje nemen op de promotiestand op 14, 15, 16 of 17 september. Tickets voor het KLM Open zijn te koop via: https://www.golf.nl/klm-open/tickets

Kijk ook op www.beleeflingewaal.nl voor meer informatie over de regio.

Winkelwagen
Scroll naar boven