Search
Close this search box.

Lancering vernieuwde website CulemborgKlopt.nl

Culemborg Klopt: alles over de stad op één overzichtelijke website

Relaxed winkelen, lekker eten, genieten van cultuur en historische gebouwen, fietsen en wandelen of recreëren: Culemborg biedt voor ieder wat wils. Om alle activiteiten en evenementen in Culemborg bij potentiële bezoekers nog beter onder de aandacht te brengen, hebben gemeente Culemborg en het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland de handen verder ineengeslagen. Het resultaat is de vernieuwde website www.culemborgklopt.nl. “Ik ben blij dat wij onze bezoekers met deze overzichtelijke website van nog betere informatie kunnen voorzien over wat Culemborg allemaal te bieden heeft”, aldus Monica Wichgers, wethouder van toerisme in Culemborg.

Oude website in een nieuw jasje
Op 16 december jl. is de nieuwe website van Culemborg Klopt officieel live gegaan. De website is in dezelfde stijl vormgegeven als de website van RBT Rivierenland, maar met een eigen menustructuur en eigen URL. Door de website te koppelen aan de vrijetijdsdatabase van Rivierenland, heeft de website meer mogelijkheden en functionaliteiten gekregen, waaronder het tonen van points of interests, routes en evenementen. Daarnaast wordt de informatie vanuit deze database geleverd aan uitgevers van kranten, magazines en reisboeken, en aan diverse toeristische websites in binnen- en buitenland. De website is volledig responsive (‘mobiel vriendelijk’) en daarmee goed te gebruiken op desktop, tablet en smartphone.

Evenementen op de website plaatsen
Iedereen die in Culemborg een evenement organiseert kan dit evenement op www.culemborgklopt.nl plaatsen. Dit kan door het online formulier in te vullen. RBT Rivierenland beheert de website en plaatst de evenementen online op de website van Culemborg Klopt én op Rivierenland. Daarmee is een professionele uitstraling gewaarborgd. Bovendien wordt Culemborg regionaal hierdoor nog beter op de kaart gezet en is er een groter bereik, met als resultaat meer bezoekers.

Bekijk de website hier! 

Ben je ook geïnteresseerd in een samenwerking met ons of een dergelijk product voor jouw onderneming? Neem dan contact op via [email protected] of bel naar 088 6363 888.

Winkelwagen
Scroll naar boven