Search
Close this search box.

Land van Maas en Waal krijgt ‘eigen’ chocoladeletters

Het Land van Maas en Waal verwelkomt een smaakvol initiatief met de lancering van eigen chocoladeletters. Een nieuw product ontwikkelt door Johan Visser, eigenaar van BonBoDa Chocolate en Restaurant Old Skool in Druten. De reep is geïnspireerd op de succesvolle megaletters van Stichting Bureau Toerisme die op diverse plekken in het Land van Maas en Waal worden ingezet. Het initiatief sluit daarmee perfect aan op de streekmarketing.

De Land van Maas en Waal chocoladerepen zijn het resultaat van een idee tussen Gemeente Druten en Johan Visser. BonBoDa Chocolate heeft het idee, met ondersteuning van Bureau Toerisme, verder uitgewerkt. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een vleugje creativiteit heeft Johan een assortiment van verrukkelijke repen samengesteld. Ze zijn perfect in te zetten als relatiegeschenk, een warm welkom voor gasten en een onvergetelijke herinnering als souvenir voor toeristen in het Land van Maas en Waal.

Johan presenteert de letters tijdens de jaarlijkse netwerkbijeenkomst ‘Opening Toeristisch Seizoen’ van Bureau Toerisme. Daar kunnen ondernemers en organisaties de repen proeven en zich melden als ze interesse hebben om de repen voor hun relaties of gasten in te zetten. De netwerkbijeenkomst vindt plaats op 22 maart aanstaande. Aanmelden kan via www.openingtoeristischseizoen.nl. De repen zijn na de netwerkbijeenkomst te verkrijgen via www.bonboda.com

Winkelwagen
Scroll naar boven