Search
Close this search box.

Medewerker bediening – Molen de Zwaluw

De eeuwenoude molen met zijn bijbehorende sfeervolle zalen en terrassen vormt een trekpleister voor mensen uit de wijde regio, die op zoek zijn naar een moment van ontspanning en culinair genieten. Wij zoeken enthousiaste collega’s, die ons team komen versterken. Dit team zorgt ervoor dat gasten zich thuis voelen en dat het ze aan niets ontbreekt. Daarvoor heb je op de eerste plaats nodig: toewijding en ambitie. De rest kunnen we je leren. Bekijk onze vacatures hieronder.

MEDEWERKER BEDIENING

PARTTIME, M/V (12-16 UUR PER WEEK)

In deze functie draag je, samen met collega’s, zorg voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je bent flexibel inzetbaar, met name ‘s avonds, in het à la carte restaurant of bij bruiloften en partijen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, bent gastvriendelijk en stressbestendig.

Functie-eisen

• Flexibel en goede mentaliteit
• Enthousiast en stressbestendig
• Ervaring in de horeca is een pré
• Oog voor service en gastgerichtheid
• Oplossingsgericht en verantwoordelijkheidsgevoel

ZIN IN EEN LEUKE UITDAGING?

Denk jij dat jij de uitgelezen persoon bent om ons team te komen versterken? Stuur je sollicitatie voorzien van CV dan snel naar [email protected]. Heb je vragen of wil je meer informatie over bovenstaande vacatures? Neem dan contact op met Wim Stam, tel. 06 5264 2536.

Winkelwagen
Scroll naar boven