Meedoen

Maak kennis met
Uit in de regio Magazine

Uit in de regio magazine

‘Uit in de regio’ informeert inwoners en bezoekers in een magazine en website over ontdekken en uitgaan rondom het rivierengebied. Het Uit in de regio Magazine is met een oplage van 90.000 exemplaren het grootste vrijetijdsblad van Midden-Nederland. De nieuwe editie komt in het eerste kwartaal van 2022 uit.

In 2021 was het Uit in de regio Magazine razend populair en is het herdrukt met een eindoplage van maar liefst 120.000 stuks waarvan er 72.500 stuks huis aan huis verspreid zijn. De website Uitinderegio.nl staat boordevol actuele tips rondom eten en drinken en een leuk dagje uit. Adverteer je in het magazine, dan sta je automatisch ook op de website van ‘Uit in de regio’.

Schermafbeelding 2021-11-16 om 10.58.12

Promoot jouw bedrijf

Meld je aan via het aanmeldformulier. Na je aanmelding nemen we contact met je op. Prijzen zijn inclusief een vermelding op Uitinderegio.nl t.w.v. €75-,.

Heb je naar aanleiding van ons aanbod nog vragen of heb je behoefte om je deelname persoonlijk af te stemmen? Neem contact met ons op via [email protected]l of 088 6363 888.

Lees Uit in de regio Magazine 2021 hier online:

Ontdek onze nieuwe webshop!

Webshop

Durf te vragen...

Wil jij je verdiepen in je doelgroep, zichtbaar zijn op social media of adverteren in de landelijke media, maar heb je geen idee waar te beginnen? Sta je voor een ontwikkeling of vernieuwing in je bedrijf en zoek je daarbij ondersteuning? Of kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van onderzoek, cijfers en trends?

Met onze ervaring, diversiteit in projecten en brede netwerk helpen we je graag verder! Bel ons op 088 6363 888 of mail naar inf[email protected] of kom een keer langs voor een kopje koffie.

Winkelwagen
Scroll naar boven