Search
Close this search box.

Megaletters Land van Maas en Waal

Fotogenieke toevoegen voor de regio

Bezoekers van het Land van Maas en Waal krijgen deze zomer een extra reden om een foto te maken tijdens hun vakantie of dagje uit. Bij Riverside Outdoor & Events in Appeltern zijn vandaag witte megaletters #LANDVANMAASENWAAL geplaatst. De letters zijn onderdeel van de streekgerichte marketingaanpak van Stichting Bureau Toerisme en worden mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.

Als symbool voor de meerjarige samenwerking rondom de streekmarketing in het Land van Maas en Waal, onthulden gedeputeerde van de provincie Gelderland Peter van ’t Hoog, de wethouders Ans Mol (gemeente West Maas en Waal) en Ronald Toonen (gemeente Druten) de mega variant van letters #LANDVANMAASENWAAL aan alle aanwezigen.

Eerder maakte Bureau Toerisme al megaletters voor de Betuwe en de Bommelerwaard. Uniek voor alle drie de streken is dat de letters te verplaatsen zijn, zodat ze voor ieder evenement gratis als eyecatcher ingezet kunnen worden. De niet te missen megaletters zijn deze zomer op verschillende locaties in de regio te zien. Mooi bijkomend voordeel is dat deze letters op een duurzame manier de drie regio’s in de spotlight zetten doordat ze voor een lange periode flexibel in te zetten zijn.

Wil jij met jouw bedrijf of evenement in de kijker staan in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal? Reserveer dan de megaletters! De letters kunnen op iedere gewenste locatie in de regio ingezet worden.

Heb jij ook interesse om de megaletters te reserveren voor gebruik op jouw locatie of evenement? Meer informatie kun je vinden op: https://bureautoerisme.nl/megaletters of neem contact met ons op via [email protected] of 088 6363 888.

Winkelwagen
Scroll naar boven