Search
Close this search box.
Minimagazine ROUTES 2017

Minimagazine ROUTES ongekend populair: 15.000 nieuwe exemplaren bijgedrukt

Het minimagazine ROUTES blijft ongekend populair. RBT Rivierenland voorzag dat de oplage van 50.000 exemplaren dit jaar snel verspreid zou zijn en bestelde 15.000 exemplaren meer. 

Het minimagazine wordt uitgedeeld aan toeristen bij infoposten, TOPS en bij geïnteresseerde ondernemers binnen en buiten Rivierenland. Er was dit jaar een oplage van 50.000 exemplaren, maar dat is nu verhoogd naar 65.000 exemplaren. Ze kunnen dus weer volop besteld worden. Op de bestellijst vink je aan welke (gratis) producten je wilt ontvangen, waarna ze tegen een kleine vergoeding worden bezorgd.

Als ondernemer in minimagazines ROUTES

Het minimagazine ROUTES bevat een aantal van de populairste fiets- en wandelroutes in Rivierenland, waarbij ondernemers aan die route een Tip of een Voordeelbon kunnen afnemen. Ook is het mogelijk om je eigen route op maat te laten maken, speciaal voor jouw bedrijf. Ook in 2018 zal het minimagazine ROUTES weer verschijnen. Ben je geïnteresseerd in deelname, neem dan alvast contact met ons op om je plekje te verzekeren.

Winkelwagen
Scroll naar boven