Search
Close this search box.

Mismatch tussen vraag en aanbod?

Wij gaan de komende weken als Bureau Toerisme langs bij overnachtingslocaties om te inventariseren of het recreatief aanbod voldoet aan de vraag. We starten daarbij met de hotels. Dit is nodig om de juiste arrangementen te kunnen maken, passend bij de vraag. Daarna kijken we of er een betere samenwerking mogelijk is tussen dagrecreatief aanbod en de betreffende locaties.

Met de toename van het aantal overnachtingsplekken in de regio is het de uitdaging om het aanbod van activiteiten mee te laten groeien en goed aan te laten sluiten bij de wens van de bezoeker. Ook het bestaande aanbod van activiteiten in de regio moet goed in beeld worden gebracht. Het is voor hoteliers de uitdaging hierop in te spelen en interessante en verrassende arrangementen samen te stellen. De mogelijkheden buiten de gebaande paden zijn daarbij interessant.

Als hoteleigenaar is het dus essentieel om de connectie te maken met samenwerkingspartners in de omgeving. Vanuit Bureau Toerisme stimuleren we de samenwerking tussen de overnachtingslocaties en de dagrecreatieve ondernemers. We denken met hen mee en houden daarbij ook de regionale ambities in de gaten. Zo kunnen we gezamenlijk mooie stappen zetten voor de regio. Alle hoteliers worden op korte termijn gebeld.

Winkelwagen
Scroll naar boven