Search
Close this search box.

Monumentale locaties zijn op zoek naar ondernemers

Monumentale locaties zijn op zoek naar ondernemers

Stichting Bureau Toerisme als matchmaker vraag en aanbod

De regio Rivierenland is een groeibriljant op het gebied van recreatie en toerisme. De regio profiteert van de toenemende behoefte aan kleinschalige authentieke accommodaties en activiteiten. Er zijn in de regio diverse monumentale panden waarvoor nog wordt gezocht naar een herbestemming. Een invulling met verblijfsaccommodaties, horeca of recreatie is nadrukkelijk een optie.

Stichting Bureau Toerisme werpt zich succesvol op als matchmaker tussen vraag en aanbod. Deze organisatie kent de lokale behoeften en onderhoudt goede contacten met grond en vastgoedeigenaren en/of beheerders. Voor een aantal bijzondere locaties wordt gezocht naar enthousiaste ondernemers met interesse in o.a. agrotoerisme, bed & breakfast en groepsaccommodaties. In deze landelijke omgeving is dit letterlijk een buitenkans!

Richard de Bruin, directeur van Stichting Bureau Toerisme: “Wij zijn voor diverse zeer locaties op zoek naar ondernemers die hun droombedrijf willen realiseren in recreatie en toerisme. Een streekwinkel met horeca of een groepsaccommodatie zijn voorbeelden van bedrijfsconcepten die op deze locaties denkbaar zijn. Maar ook een bed & breakfast is een optie op een van de locaties.”

Diverse locaties zoeken low profile naar een ontwikkelpartner en maken gebruik van de Stichting Bureau Toerisme om, vaak anoniem, in contact te komen met geschikte partijen. Er zijn verschillende samenwerkingsconstructies mogelijk. Diverse ontwikkellocaties worden aan geïnteresseerden verhuurd, waarbij soms de eigenaar mee-investeert.

Het station Hemmen-Dodewaard is een locatie die wat nadrukkelijker naar buiten treedt. In dit monumentale gebouw is het de bedoeling om een bed & breakfast te realiseren met meerdere kamers en een beheerdersappartement. De realisatie van een kleinschalig horecapunt behoort hier ook tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerden, die op zoek zijn naar een bijzondere (monumentale) locatie, kunnen  contact opnemen met Stichting Bureau Toerisme via onze contactpagina.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven