Search
Close this search box.

NIEUW Aanpak promotie 2021 met extra steuntje in de rug!

Wellicht heb je ons al gemist met de informatie over de promotie in 2021. Maar dat is niet zonder reden. We willen, na een bewogen jaar, zoveel als mogelijk de toeristisch recreatieve sector in Rivierenland ondersteunen. Dat betekent dat we kijken naar een andere aanpak in de regionale promotiemiddelen, zodat we de financiële bijdrage van ondernemers tot het minimum kunnen beperken. Zowel vanuit onszelf als vanuit de provincie Gelderland wordt geïnvesteerd om een extra steuntje in de rug te bieden!

Wat kan je van ons verwachten?
We starten met de productie van een Rivierenland magazine, een van de meest gewaardeerde producten die we uitbrengen. Maar deze zal in een ander jasje en op een andere wijze worden samengesteld. Hierover ontvang je de komende week uitgebreide informatie.

Daarnaast zijn we bezig met een aanvullend assortiment van producten en diensten die de bedrijven kunnen ondersteunen in zichtbaarheid. Denk hierbij aan producten ter promotie van o.a. routes, evenementen en verblijflocaties.

Aanmelden verplicht!
Wil je meedoen aan de producten en diensten in 2021? Dan is aanmelden verplicht. Onderdeel van de aanmelding is de basisbijdrage van 60 euro.
Dit bescheiden bedrag van 60 euro geeft je meerdere voordelen:

  • Je ondersteunt de streekpromotie van de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal.
  • Je bent direct zichtbaar op je eigen streekwebsite in de Betuwe, Bommelerwaard of Land van Maas en Waal én op Rivierenland.nl*.
  • Je kan gebruik maken van de ondersteuning en speciale kortingsacties voor seizoen 2021.
  • Je krijgt toegang tot een groot toeristisch recreatief netwerk.
  • Je krijgt toegang tot kennis zoals bijvoorbeeld webinars en kennisfactsheets en informatie over onderzoeken.

*passend bij de contentrichtlijnen

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact met ons op via [email protected] of 088 6363 888

Winkelwagen
Scroll naar boven