Search
Close this search box.

Nieuw: maak van jouw locatie een servicelocatie!

In de regio Rivierenland zijn verschillende Toeristische Overstappunten (TOP’s) en informatieposten waar inwoners en gasten terecht kunnen voor toeristische informatie gevestigd. Inmiddels hebben we een breed netwerk van TOP’s en informatieposten. In de regio zijn maar liefst 31 toeristische informatieposten gevestigd, waarvan er 17 ook een TOP-locatie zijn. Hier zijn we erg trots op!

Partners van Bureau Toerisme kunnen toeristische informatie voor hun gasten bestellen via onze webshop: www.bureautoerisme.nl/webshop. Dit zorgt ervoor dat er op veel meer locaties toeristische informatie te verkrijgen is. Om deze locaties extra uit te lichten voegen we vanaf dit jaar een extra level aan de toeristische informatievoorziening toe: servicepunten. De servicepunten zijn een aanvulling op het huidige netwerk van toeristische informatieposten en TOP’s.

Wat houdt het worden van een servicepunt in?

  • Officiële aanduiding door middel van een raamsticker;
  • Een baliedisplay voor het Uit in de regio Magazine;
  • Je wordt opgenomen als een officieel servicepunt op onze websites en apps;
  • Toegang tot de webshop van Bureau Toerisme;
  • Je kunt gebruik maken van gratis ophaaldagen voor promotiemateriaal;
  • Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe producten;
  • De jaarlijkse bijdrage die we in ruil voor het worden van een servicepunt vragen bedraagt €100,-.

De verschillende levels in de toeristische informatievoorziening zijn overzichtelijk weergegeven in dit schema. Meer informatie over de toeristische informatievoorziening in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal kun je hier vinden.

Heb je interesse om van jouw locatie een servicelocatie te maken of heb je vragen? Neem contact met ons op via [email protected] of 088 6363 888.

Winkelwagen
Scroll naar boven