Search
Close this search box.

Nieuw magazine ‘Uit in de regio’

Met trots presenteren we het nieuwe magazine ‘Uit in de regio’!
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het vernieuwde magazine, dat vol staat met leuke tips en informatie over de regio. Een selectie van onze mooiste thema’s komt aanbod: van bloesem tot oogst en streekproducten en van waterpret tot culturele uitstapjes.

Vanaf eind maart is het magazine gratis verkrijgbaar bij alle TOP’s en infoposten in Rivierenland. Wil je het magazine nu alvast doorlezen?
Dat kan hier.

Verhalen van de regio

Het nieuwe toeristische streekmagazine Uit in de regio 2021 wordt binnen en buiten het rivierengebied verspreid voor de start van het nieuwe toeristische seizoen. Het magazine heeft een thematische indeling waarin de verhalen van de regio worden verteld per seizoen. De verhalen van de fruitteelt, familiebedrijven die overgaan van generatie op generatie, het bondgenootschap met en strijd tegen het water, de vruchtbare gronden waarop de heerlijkste streekproducten groeien en bloeien, en de forten, kastelen, dorpen en (vesting)steden.

Ondanks dat er nog steeds allerlei coronamaatregelen van kracht zijn, is er ook best wat wél mogelijk, zoals fietsen en wandelen over de dijken en langs de uiterwaarden, overnachten met uitzicht op boom- of wijngaarden of pittoreske plaatsen, en een bezoek aan een van de vele land- en streekwinkels. De rust en ruimte van het gebied zijn uitermate geschikt om drukte te vermijden en afstand te houden!

PROMOTIEMATERIALEN BESTELLEN?

Ondernemers in Rivierenland kunnen kosteloos* het magazine en ander promotiemateriaal voor hun gasten bij ons bestellen via het online bestelformulier.

*Je betaalt alleen de eventuele verzendkosten.

Heb je vragen over het magazine of onze andere producten? Je kunt ons bereiken via 088 6363 888 of [email protected].

Winkelwagen
Scroll naar boven