Search
Close this search box.

Nieuw! Miniletters #Betuwe, #Bommelerwaard en #Land van Maas en Waal

In navolging op de populaire megaletters #Betuwe, #Bommelerwaard en #Land van Maas en Waal heeft Stichting Bureau Toerisme miniletters van deze regio’s laten ontwikkelen in het kader van de streekpromotie Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas en Waal. De eerste exemplaren zijn inmiddels verspreid. De letters worden de komende tijd verspreid bij de TOP’s en infoposten in de regio.

De niet te missen megaletters zijn deze zomer op verschillende locaties in de regio te zien. De #Betuwe-letters vind je op dit moment bij Natuurlijk Gruun in Ommeren, maar worden begin juni verplaatst naar Heerlijkheid Eck en Wiel. In de nazomer zijn ze in het Kalverbos in Tiel te vinden tijdens de Betuwse Oogstweek.

  

Vanaf volgende week zijn de splinternieuwe #Bommelerwaard-megaletters te vinden bij IJsboerderij de Schoonheuvel in Hedel. De megaletters #Landvanmaasenwaal zijn op dit moment in productie en worden binnenkort verwacht.

Heb jij ook interesse om de megaletters te reserveren voor gebruik op jouw locatie of evenement? Meer informatie kun je vinden op: https://bureautoerisme.nl/megaletters/ of neem contact met ons op via [email protected] of 088 6363 888.

Winkelwagen
Scroll naar boven