Search
Close this search box.

Nieuw triathlonevenement klaar om de regio te veroveren

Een opwindend nieuw evenement staat op het punt om de regio te veroveren en sportliefhebbers van alle niveaus te verwelkomen voor een dag vol actie en avontuur. Georganiseerd door de dynamische Stichting Rivierenland, die voortkomt uit de gerenommeerde triathlonvereniging Trihalis, belooft dit triathlonevenement een hoogtepunt te worden in de lokale sportkalender.

Op zaterdag 6 juli 2024 zal de regio bruisen van energie wanneer deelnemers en toeschouwers samenkomen voor een buitengewone dag vol sportieve uitdagingen. Het aanbod is divers en inclusief, met afstanden variërend van een kwart en 1/8e triatlon tot estafetteraces, een jeugdtriathlon en de opwindende Tri4Fun.

Wat dit evenement echt bijzonder maakt, is de missie van mede-organisator Bert Stronks om de breedtesport te bevorderen en sportparticipatie te stimuleren in alle lagen van de gemeenschap. Hierbij wordt nadruk gelegd op inclusiviteit, waarbij mensen van alle leeftijden en achtergronden worden aangemoedigd om deel te nemen, of het nu als deelnemer of als vrijwilliger is.

Dit nieuwe triathlonevenement is niet alleen een kans om je sportieve grenzen te verleggen, maar ook om de gemeenschap te versterken en samen te komen in een sfeer van gezondheid, welzijn en plezier. Voor degenen die klaar zijn om de uitdaging aan te gaan en deel uit te maken van iets speciaals, bezoek [de officiële website] (https://www.rivierenlandtriathlon.nl) voor meer informatie en om je in te schrijven. Mis dit niet – word deel van de triathlongeschiedenis in de regio!

Winkelwagen
Scroll naar boven