Search
Close this search box.

NIEUWE data TOERISMELAB bijeenkomsten 2022

De TOERISMELAB bijeenkomsten die gepland stonden op 7 februari (Duitse marktbewerking) en 14 februari (Van zoekers naar boekers) zijn verplaatst naar een later moment in voorjaar 2022.

Let op: nieuwe data!

  • 28 maart 2022 Duitse Marktbewerking
   Hoe krijgen we meer Duitse toeristen naar de regio? Wij geven je een kijkje in wie die Duitse toerist is en hoe je ze het beste kunt bereiken.
   Meer informatie en aanmelden
  • 4 april 2022: ‘Van zoekers naar boekers’
   Wie zijn onze meest interessante bezoekers en hoe maken wij hier boekers van? In 2021 hebben wij onderzoek gedaan naar de effectiviteit van onze campagnes. Daar kun jij als ondernemer veel van opsteken voor je eigen bedrijf. Wij delen die kennis graag met je tijdens deze bijeenkomst.
   Meer informatie  en aanmelden

De TOERISMELAB bijeenkomsten zijn kosteloos te bezoeken voor partners van Bureau Toerisme en zullen plaatsvinden bij Restaurant Het Baken bij Holland Evenementen Groep in Zoelen. Vanzelfsprekend nemen we de op dat moment geldende coronamaatregelen in acht: we zijn te gast in een grote ruimte met een capaciteit van maar liefst 750 personen. Dus met de groep van maximaal 25 deelnemers kunnen we ruim voldoende afstand houden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Laat het ons weten via [email protected]. We hopen je te zien!

Winkelwagen
Scroll naar boven