Search
Close this search box.

Nieuwe vrijetijdsmonitor in de maak

De vrijetijdssector is een belangrijke groeisector in het Rivierenland. Niet alleen voor een dagtocht maar ook voor een wat langer verblijf biedt Rivierenland een divers en aantrekkelijk aanbod.

Onderzoek naar economische waarde
Het onderzoek genaamd: Monitor vrijetijdseconomie Rivierenland, geeft inzicht in de bestedingen van bezoekers en het aantal banen in de sector. Doordat het onderzoek nu voor de vierde keer wordt uitgevoerd kan de ontwikkeling van meerdere jaren in beeld worden gebracht (2009 tot 2016). De resultaten van het onderzoek zijn van grote waarde om de ambities die mede vanuit de regionale overheid worden gesteld vast te houden.

UW medewerking van groot belang
RBT Rivierenland heeft het bureau ZKA Consultants & Planners gevraagd het onderzoek uit te voeren.
ZKA zal u in de komende weken benaderen met een korte telefonische vragenlijst. Uw medewerking aan dit onderzoek is van groot belang om tot een goed, representatief beeld van de sector te komen. Ik hoop dan ook dat u bereid bent uw medewerking te verlenen en gegevens beschikbaar te stellen over het jaar 2016 (zoals herkomst van uw gasten, bezoekersaantallen en indien van toepassing aantal bedden, aantal overnachtingen, etc.).

Privacy gewaarborgd
Uiteraard zullen uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw individuele gegevens/antwoorden zullen niet aan ons of aan derden worden verschaft en niet vermeld worden in de rapportage van het onderzoek. De gegevens worden alleen op gemeentelijk-, regionaal en sectorniveau weergegeven.

Vragen?
Heeft u vragen over het onderzoek, dan kunt u deze stellen aan ZKA of neem contact op met RBT Rivierenland.

Winkelwagen
Scroll naar boven