Search
Close this search box.

Betuwepad genomineerd voor ”Wandelroute van het Jaar 2023”

Het net nieuwe Betuwepad is doorgedrongen tot de shortlist van ”Wandelroute van het Jaar 2023”. De afgelopen maanden hebben de juryleden van de Fiets en Wandelbeurs 15 kandidaat-routes uitgetest, en zijn gekomen tot een selectie van 5 routes. Hierbij werd gelet op o.a. ondergrond, bewegwijzering, achtergrondinformatie en thematiek van de route. Twee andere Nederlandse wandelroutes zijn ook genomineerd voor de titel. De Heuvelrughike (5 etappes over de Heuvelrug) en het Stellingenpad (15 etappes door zuid-oost Friesland) staan op de shortlist.

Over een paar weken weten we welke wandelroute de titel mag gaan dragen. Op zaterdag 18 februari 2023, tijdens de Fiets- en Wandelbeurs te Gent, zal de jury de ”Wandelroute van het Jaar 2023” bekendmaken.

Het Betuwepad is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de provincie Gelderland, de Regiodeal FruitDelta Rivierenland en het Regionaal Investeringsfonds (RIF) van FruitDelta Rivierenland.

Lees verder op https://www.mobiliteitsplatform.nl/artikel/oa-betuwepad-genomineerd-voor-beste-nieuwe-benelux-wandelroute-2023

 

Winkelwagen
Scroll naar boven