Search
Close this search box.
Fotogebruik

Ontwikkeling RVRNLND voor kids vouwfolder

Vier jaar geleden is het boekje RVRNLND voor kids voor het eerst uitgebracht. Na de goede kritieken ­– en door de inmiddels lege schappen – is het tijd voor een nieuw product om kinderen te attenderen op alle leuke activiteiten in Rivierenland. Daarom komt het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland met de RVRNLND voor kids vouwfolder!

Wat is RVRNLND voor kids vouwfolder?
Met behulp van RVRNLND voor kids ontdekken kinderen op spelenderwijze hoe leuk Rivierenland is. De folder staat vol met leuke (korte) tips, kindvriendelijke attracties en veel spelletjes en kleurplaten. De vouwfolder wordt gedrukt in een oplage van 20.000 exemplaren en wordt zowel binnen als buiten Rivierenland uitgedeeld aan toeristen en recreanten. Verspreiding vindt plaats via publieksbeurzen, evenementen binnen en buiten de regio en de officiële infoposten in Rivierenland. Ook krijgen bedrijven en organisaties de mogelijkheid om de folder RVRNLND voor kids te bestellen om mee te geven aan gasten.

Deelnemen?
Wil jij ook een item afnemen in de RVRNLND voor kids vouwfolder? Neem dan contact op met [email protected] of bel naar 088 6363 888 om de mogelijkheden te bespreken. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven