Search
Close this search box.

Op pad met Eva

De persoonlijke gids voor uitjes in het rivierengebied.

Ga op pad met Eva in het rivierengebied. De leukste tips, acties en activiteiten worden door Eva verzameld en verteld! Eva is niet alleen actief als gids, maar organiseert ook verschillende acties waar ondernemers op kunnen aanhaken.

Persoonlijke gids

Maak kennis met Eva op Uitinderegio.nl. Eva is de persoonlijke gids voor uitjes in het rivierengebied. Zij deelt haar tips, ervaringen via haar e-magazine of vraag  om rechtstreeks op Uitinderegio.nl naar suggesties om de regio te ontdekken.

Eva is betrokken bij verschillende thematische campagnes om consumenten op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen.

WaterpretCampagne_Terrasverkiezing V02 Elementen-09

E-magazine 'Op pad met Eva'

Nieuw in 2024 is het e-magazine ‘Op pad met Eva’, welke campagnematig verstuurd wordt naar consumenten die zich hier voor ingeschreven hebben. Inmiddels hebben al meer dan meer dan 7.000 geïnteresseerden zich voor het e-magazine aangemeld! In het e-magazine deelt Eva haar leukste tips, routes en weetjes in het rivierengebied. De volgende thema-edities zijn al verschenen:

Verkiezing 'Leukste terras aan het water' editie 2024

Eva zoekt het leukste terras aan het water. Op basis van aanmeldingen van terrassen beoordeeld Eva of de terrassen daadwerkelijk aan het water liggen en binnen de criteria van de verkiezing vallen. 

De winnaar ontvangt een uniek promotiepakket ter waarde van 8.000 euro, inclusief een week lang promotie op een reclamemast! 
Winkelwagen
Scroll naar boven