Search
Close this search box.
Opening fruitcorso

Opening Fruitcorso: start van perenexpositie

Fruitcorso gaat donderdag 7 september officieel van start met muziek, uitreiking van de eerste drie prijzen van de mozaïeken en de onthulling van een bijzondere peer.

Opening Fruitcorso Tiel

Hart van Tiel heeft in mei een oproep gedaan aan kunstenaars om een grote kunststof-peer ‘aan te kleden’. Het heeft geleid tot tien bijzondere kunstproducten. Een van de tien zal onthuld worden. Met deze symbolische handeling is de expositie GepeErsonaliseerd in de binnenstad geopend. Op deze wijze wil Hart van Tiel aansluiten op het Fruitcorso-weekend. Het corso heeft plaats op zaterdag 16 september.

Verder zijn er toespraken van Hans Beenakker, burgemeester van Tiel en Rian Verwoert, voorzitter Stichting 4-Stromenland. Traditioneel hoogtepunt is het aansteken van de lichtjes aan de gracht, waardoor alle mozaïeken in de schijnwerpers komen. Voor de muziek zorgt Levi, die optreedt van 20.00 tot 23.00 uur. Levi zorgt met zijn meezingers ongetwijfeld voor een swingende corsostart. De zanger trad onder meer al op voor SBS6 en TROS en heeft ruim twaalf jaar podiumervaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven