Search
Close this search box.

Opening Meimaand Fietsmaand 2024

Meimaand Fietsmaand 2024 staat op het punt te beginnen en belooft met een verwacht bereik van maar liefst 4 miljoen mensen een onvergetelijke ervaring te worden. Deze jaarlijkse campagne belicht ons schitterende rivierengebied door middel van 11 zorgvuldig geselecteerde fietsroutes. De aftrap op 1 mei vindt plaats bij Fort Asperen, een historische locatie die het rijke erfgoed van de regio weerspiegelt en perfect is voor de start van een maand vol fietsplezier.

Tijdens de feestelijke opening, met de bijzondere aanwezigheid van de populaire Betuwse zanger Frans Duijts uit Tiel  die een van de routes opent en meefietst, kunnen fietsrecreanten uit heel Nederland deelnemen. Zij worden getrakteerd op een exclusief Meimaand Fietsmaand pakket, dat niet alleen alle fietsroutes bevat, maar ook een speciale fietskaart van Rivierenland en een exemplaar van het magazine ‘Uit in de regio‘.

Deze dag benadrukt de naadloze verbinding van natuur, cultuur en recreatie binnen het evenement, waarbij Fort Asperen dient als het ideale startpunt voor het verkennen van de prachtige landschappen en culturele bezienswaardigheden van het gebied. De opening en het pakket bieden een unieke kans om de lokale schoonheid en gastvrijheid te ervaren, helemaal in de geest van de Meimaand Fietsmaand.

Deze gebeurtenis is mogelijk gemaakt door de Stichting Bureau Toerisme en ondersteund door diverse samenwerkingsverbanden binnen de gebiedsmarketing. We hopen veel fietsliefhebbers te mogen verwelkomen bij de start.

Ook aansluiten bij de campagne Meimaand Fietsmaand of een van de andere campagnes van Stichting Bureau Toerisme? Bel of mail ons direct.

Winkelwagen
Scroll naar boven