Search
Close this search box.

Opening toeristisch seizoen 2022: meld je nu aan!

Stichting Bureau Toerisme organiseert op 11 maart 2022 de ‘Opening Toeristisch Seizoen’. Het is alweer de 16e editie van dit jaarlijkse netwerkevenement waarbij ieder jaar ondernemers, bestuurders, politici en andere geïnteresseerden aanwezig zijn. Dit jaar zijn we te gast bij De Tuinen van Appeltern in Appeltern. Reserveer deze datum in je agenda, meld je aan en zorg dat je er bij bent!

De focus van het netwerkevenement zijn de toeristische en economische ontwikkelingen en kansen in Rivierenland op het gebied van vrijetijdseconomie. Er wordt terug-, maar vooral vooruitgekeken naar het komend seizoen.

De Opening Toeristisch Seizoen 2022 zal vanzelfsprekend alleen doorgaan als de dan geldende maatregelen ten behoeve van Covid-19 het toelaten. Indien het evenement geannuleerd moet worden word je hier tijdig van op de hoogte gesteld.

Uitreiking Toerisme Award Rivierenland

Ook in 2020 zal er weer een Toerisme Award Rivierenland uitgereikt worden. De Toerisme Award is een waardering voor het ondernemerschap. Wie zal hem in 2022 in ontvangst mogen nemen?

Programma

13.30 – 14.30 uur        Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
14.30 – 16.30 uur        Diverse sprekers
16.30 – 17.30 uur        Netwerkborrel

Aanmelden

Reserveer 11 maart 2022 in je agenda en zorg dat je er bij bent! Aanmelden kan hier.

Winkelwagen
Scroll naar boven