Search
Close this search box.

Oproep: help jij mee in de verspreiding van promotiemateriaal?

In maart 2023 rollen er 50.000 splinternieuwe Uit in de regio Magazines van de pers. De nieuwe editie van ons magazine staat weer boordevol tips in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. Daar zijn we trots op en we verspreiden ze natuurlijk graag in de regio. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Stichting Bureau Toerisme is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen met het verspreiden van onder andere ons populaire Uit in de regio Magazine. Onze vaste vrijwilliger Tom zorgt ervoor dat het magazine bij alle TOP’s, infoposten en onze partners te verkrijgen is, maar er zijn nog veel meer locaties in de regio waar het magazine gasten en inwoners kan inspireren. Denk aan winkels, horecagelegenheden en buurtcentra in de dorps- en stadskernen in de regio.

Dus ben jij trots op de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal en wil jij een handje helpen met het promoten van de regio? We horen graag van je via [email protected] of 088 6363 888.

Winkelwagen
Scroll naar boven