Search
Close this search box.

Peddelweek 2023

Nieuw dit jaar, als onderdeel van de watercampagne van Gelderse Streken, is de Peddelweek! Tijdens de week van 17 t/m 23 juli ligt de focus op peddelen. Is het niet met een bootje, dan wel met een kano of sup. Tijdens deze week willen wij recreanten zo veel mogelijk stimuleren om het water op te gaan. Hiervoor hebben diverse ondernemers leuke acties opgezet om meer recreanten aan te trekken tijdens de Peddelweek.

Online-uitingen
Op uitinderegio.nl is een speciale Peddelweek pagina aangemaakt. Op deze pagina worden de ondernemers met acties voor deze week uitgelicht. Verder is er informatie te vinden over de peddelroute, wateren en rivieren en verhuurbedrijven.

Social media
Op de social media kanalen van uitinderegio wordt aandacht geschonken aan de Peddelweek. Hierbij worden recreanten gemotiveerd om deel te nemen aan de Peddelweek. Het is ook van belang dat (deelnemende) ondernemers de Peddelweek promoten op hun eigen social media kanalen. Hiervoor wordt een kleine mediakit samengesteld met een aantal filmpjes, afbeeldingen en logo’s. Deze mogen worden gebruikt en ingezet. Download de mediakit is hier.

Offline producten
Voor de deelnemende ondernemers zijn extra producten ontwikkeld om tijdens de Peddelweek te gebruiken. Deze zullen zij voor de start van de Peddelweek ontvangen.

Peddeldiploma en buttons
Voor de kleine deelnemers is er een peddeldiploma ontworpen. Deze wordt samen met de button uitgereikt na de peddelactiviteit.

Beachflags
Om de deelnemende locaties extra zichtbaar te maken zijn er beachflags ontworpen. Deze worden bij diverse locaties geplaatst.

Social frame
Als leuk aandenken aan de Peddelweek kunnen deelnemers een foto maken met het social frame. Ondernemers kunnen dit frame op locatie neerzetten en zelf de deelnemers ook motiveren om een leuke foto te maken en op hun social media te plaatsen met #peddelweek en #uitinderegio.

Haak ook aan!
Ben je ondernemer en heb jij een activiteit of actie wat past bij deze campagne? Lever jouw activiteiten en acties aan via [email protected].

De Peddelweek wordt gecoördineerd door Bureau Toerisme en mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland. Gelderland levert je mooie streken.

Winkelwagen
Scroll naar boven